Cyclops 2 Axis Laser Galvo Scanner Kepala karo CCD GO7S

Katrangan singkat:


  • Rega Unit:Bisa nego
  • Ketentuan Pembayaran:100% ing Advance
  • Carane bayar:T/T, Paypal, Kartu Kredit...
  • Negara Asal:Cina
  • Detail Produk

    Tag produk

    Cyclops 2D Laser Galvo Kepala karo CCD kanggo Preview

    GO9 seri laser galvo scanner sirah karo driver digital lengkap lan sensor tliti dhuwur, digunakake digunakake kanggo laser menehi, etching, engraving, nglereni, welding... Iku karo protokol opsional XY2-100 (16 bit lan 18 bit), SL2- 100 (20 bit), lan pangilon dilapisi kanthi dawa gelombang 355nm, 532nm, 1064nm...

    Pitakonan

    Apa jangkoan kamera sing didhukung dening kamera cyclops?

    Format umum yaiku 70 * 70mm, 110 * 110mm, 150 * 150mm.Yen sampeyan butuh format sing luwih gedhe, hubungi kita.

    Apa kaluwihan saka scanner cyclops?

    1.Tampilan latar mburi ing ruang kerja EZCAD kanggo nggawe mesin tandha luwih aman.

    2. Mesin laser UV ora diijini nggunakake sinar abang kanggo pratinjau, cyclops mbantu sampeyan kanthi gampang nemokake posisi tandha.

    3.Simple: layar suntingan lan tampilan latar mburi ndhukung zoom mouse bebarengan.

     

    Gambar Produk

    Spesifikasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: