China OEM Customized Laser Marking Machine Produsen lan Pabrik

  • Potentiometer/Position Sensor  Laser Trimming Machine China – TS4410 Series

    Potensiometer / Sensor Posisi Laser Trimming Machine China - TS4410 Series

    Potentiometer / Position Sensor Laser Trimmer Machine - TS4410 High Precision The TS4410 series potentiometer/displacement sensor laser trimming machine wis dikembangake kanggo potentiometer resistif lan pasar sensor pamindahan linear.Mesin trimming laser presisi ora mung bisa motong linearitas resistor, nanging uga kanggo motong resistensi mutlak resistor ing wektu sing padha.Peralatan iki digunakake digunakake kanggo trimming laser kabeh jinis presisi ...
  • China QCW Metal Laser Welding Machine

    China QCW Metal Laser Welding Machine

    75W 150W 300W 450W 600W Quasi Continuous Wave Fiber Laser Kanggo Metal Welding JCZ QCW seri mesin las utamané digunakake kanggo welding piranti presisi 3C, endoskop medis, motor presisi ponsel, potongan kutub baterei, lan lembaran tipis liyane, kanthi 75W 150W 450W 300W Quasi Continuous IPG utawa Raycus laser.Uga nggabungake sistem kontrol pemindaian laser lan mekanisme pamisahan sinar kanthi kacepetan dhuwur kanggo entuk welding multi-saluran kanthi kacepetan dhuwur.Fitur Utama ● Kualitas balok dhuwur ...
  • 5 Axis Mould Laser Surface Texturing Machine China

    5 Axis Mould Laser lumahing Texturing Machine China

    Mesin Tekstur Laser Cetakan Presisi Tinggi 5 Sumbu Spesifikasi Lembar Parameter LEM400 LEM800 LEM1200 LEM6000 Stroke Sumbu X 940mm 1100mm 1390mm 4200mm Sumbu Y 620mm 750mm 1000mm 6000mm-6000°Sumbu Z1000°50°50°-6000mm -60mm-6000mm -60mm Sumbu Z100°50°50°50-6000mm ~+60° -60°~+60° -60°~+60° C-axis 360 360° 360° 360° Ukuran Meja Kerja (mm) 400×400/Φ495 630×630/Φ900 800×800/Φ1200 ~ Maks .Kapasitas Muatan(Kg) 350 1000 2000 ~ Daya Laser Laser(W) 100 100 100 100 Akurasi A...
  • Thin/Thick Film Resistor Laser Trimming Machine – TS4210 Series China

    Tipis / Kandel Film Resistor Laser Trimming Machine - TS4210 Series China

    Mesin Trimming Resistor Versatile Kanggo Sirkuit Film Tipis lan Kandel TS4210 seri mesin pemotong laser dirancang lan dikembangake dening SharpSpeed ​​Precision (A 100% perusahaan bawahan JCZ) kanggo pasar trimming fungsional.Bisa nindakake trimming laser sing tepat ing paramèter sing cocog kanggo macem-macem sirkuit terpadu film tipis / film tebal.Cocog kanggo trimming laser sensor tekanan, sensor saiki, sensor fotoelektrik, pangisi daya, attenuator, lan produk liyane.M...
  • China SLA 3D UV Laser Printer Machine With Resin

    China SLA 3D UV Laser Printer Machine Kanthi Resin

    Mesin Printing Laser UV 3D Manufaktur Aditif kanthi Stereolithografi Resin (SLA) sing Bisa Diobati yaiku jinis metode manufaktur aditif kanthi sinar laser ultraviolet 355nm.Iki nggunakake pemindai galvo kanggo nggambarake sinar laser UV kanggo ngobong resin sing bisa diobati kanthi selektif lapisan demi lapisan supaya dadi padhet.Spesifikasi Gambar Produk