Mesin Laser Laser UV SLA 3D China Kanthi Resin

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Mesin Cetak Laser UV Stereolithography 3D Aditif kanthi Resin sing Bisa Dipulihake

Stereolithography (SLA) minangka jinis metode manufaktur aditif kanthi sinar laser ultraviolet 355nm. Nggunakake scanner galvo kanggo nggambarake sinar laser UV kanggo ngobong resin sing bisa dirawat kanthi selektif kanthi lapisan supaya dadi padhet.

Gambar Produk

Spesifikasi

Model SLA-300 SLA-450 SLA-450 SLA-600 SLA-800
Ukuran print 250 * 250 * 180mm 400 * 400 * 250mm 500 * 500 * 300mm 600 * 600 * 400mm 800 * 800 * 400mm
Kacepetan nyithak 100g / jam 100g / jam 100g / jam 100g / jam 100g / jam
Scanner JCZ-GO5 kotak 10 kotak 10 kotak 10 kotak 10
Kacepetan pindai 5m / s 6-15m / s 6-15m / s 6-15m / s 6-15m / s
Ketentuan ± 0,1mm (L <100mm) ± L * 0,1% (L≥100mm)
Kandel Gumantung saka ukuran file (0.03-0.15mm)
Laser Inngu / Huaray / Bellin 3W
OS Win10 64bit
Piranti Lunak JCZ-SLA
File SLC
Suhu 20-30 ℃
Kekuwatan 220-240V AC / 50HZ
Titik variabel NO Nggih Nggih Nggih Nggih
Ukuran titik 0,12mm Ukuran gedhe: 0.12-0.20mm
Ukuran cilik: 0,08-0,12mm
Materi Kabeh Jinis Resin
Parameter Bahan Nyetel Parameter gumantung ing Resin

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk