Napa JCZ

Kualitas, Kinerja, Efektif Biaya lan Layanan.

Pengalaman 16 taun ing bidang laser nggawe JCZ ora mung perusahaan terkemuka ing donya sing ngembangake lan nggawe kontrol sinar laser lan produk sing gegandhengan karo pangiriman, nanging uga pemasok sing dipercaya kanggo macem-macem bagean lan peralatan sing gegandhengan karo laser sing dikembangake lan diprodhuksi dhewe, bawahan, nyekel, perusahaan sing nandur modhal lan mitra strategis.

EZCAD2 Software

Piranti Lunak EZCAD2

Piranti lunak laser EZCAD2 diluncurake ing taun 2004, yaiku taun nalika JCZ didegake. Sawise dandan 16 taun, saiki dadi posisi paling penting ing industri tandha laser, kanthi fungsi sing kuat lan stabilitas dhuwur. Bisa karo seri laser seri LMC. Ing China, luwih saka 90% mesin panandha laser nganggo EZCAD2, lan ing luar negeri, pangsa pasare saya cepet banget. Klik kanggo mriksa rincian liyane babagan EZCAD2.

DETAIL LEBIH LANJUT
EZCAD3 Software

Piranti Lunak EZCAD3

Piranti lunak laser EZCAD3 diluncurake ing 2015, entuk sebagian besar fungsi lan fitur Ezcad2. Iki nganggo piranti lunak canggih (kayata 64 software kernel lan fungsi 3D) lan kontrol laser (kompatibel karo macem-macem jinis teknik pemindai laser lan galvo). Insinyur JCZ fokus ing EZCAD3 saiki, ing wektu cedhak, bakal ngganti EZCAD2 dadi salah sawijining piranti lunak sing paling populer kanggo pangolahan galvo laser kaya tandha laser 2D lan 3D, las laser, pemotongan laser, pengeboran laser ...

DETAIL LEBIH LANJUT
3D Printing Software

Piranti Lunak Pencetakan 3D

Solusi lunak pencetakan laser JCZ 3D kasedhiya kanggo SLA, SLS, SLM, lan jinis prototipe laser 3D liyane Kanggo SLA, kita duwe piranti lunak khusus sing diarani JCZ-3DP-SLA. Pustaka piranti lunak lan kode sumber JCZ-3DP-SLA uga kasedhiya. Kanggo SLS lan SLM, perpustakaan piranti lunak pencetakan 3D kasedhiya kanggo integrator sistem kanggo ngembangake piranti lunak pencetakan 3D dhewe.

DETAIL LEBIH LANJUT
EZCAD SDK

EZCAD SDK

Kit pangembangan piranti lunak EZCAD / API kanggo EZCAD2 lan EZCAD3 saiki kasedhiya, Umume fungsi EZCAD2 lan EZCAD3 dibukak kanggo integrator sistem kanggo program piranti lunak unik kanggo aplikasi tartamtu tartamtu, kanthi lisensi seumur hidup.

DETAIL LEBIH LANJUT

Babagan kita

Beijing JCZ Technology Co., Ltd, dikenal kanthi jeneng JCZ didegake ing taun 2004. Perusahaan teknologi tinggi sing diakoni, khusus kanggo pangiriman sinar laser lan ngontrol riset, pengembangan, manufaktur, lan integrasi. Kejabi produk inti sistem kontrol laser EZCAD, sing dadi posisi paling penting ing pasar ing China lan ing luar negeri, JCZ nggawe lan nyebarake macem-macem produk lan solusi sing gegandhengan karo laser kanggo integrator sistem laser global kaya piranti lunak laser, laser control, laser galvo scanner, sumber laser, optik laser…

Nganti taun 2019, kita duwe 178 anggota, lan luwih saka 80% kalebu teknisi berpengalaman sing makarya ing R&D lan departemen dhukungan teknis, nyedhiyakake produk sing dipercaya lan dhukungan teknis responsif.

Keuntungan Kita

PRODUK KUALITAS sing Dhuwur

Kabeh produk sing diprodhuksi dening JCZ utawa mitra diverifikasi dening insinyur JCZ R&D lan diperiksa kanthi ketat dening inspektur kanggo nggawe manawa kabeh produk sing teka ing situs pelanggan duwe cacat nol.

HIGH QUALITY PRODUCTS

Keuntungan Kita

LAYANAN SIJI

Luwih saka setengah karyawan ing JCZ kerja dadi insinyur pendukung R&D lan teknis sing menehi dhukungan lengkap kanggo para pelanggan global. Saka 8:00 esuk nganti 11:00 PM, wiwit dina Senen nganti Setu, insinyur dhukungan eksklusif sampeyan kasedhiya.

ONE-STOP SERVICE

Keuntungan Kita

HARGA PAKET KOMPETITIF

JCZ minangka pemegang saham utawa mitra strategis karo panyedhiya utama. Pramila kita duwe rega lan biaya sing eksklusif uga bisa dikurangi yen pelanggan tuku minangka paket.

COMPETITIVE PACKAGE PRICE